Κρατήσεις
Ημερομηνία άφιξης

Ημερομηνία αναχώρησηςA family hotel so close to Pefkos beach
Hotel' s hall
Native plants are everywhere

Το ξενοδοχείο Αμφιτρίτη στους Πεύκους Ρόδου, κοντά στη Λίνδο Ρόδου

Καλως ήρθατε στο ξενοδοχείο μας

Το όνομά του ξενοδοχείου έχει παρθεί από τη σύζυγο του μυθικού Θεού της θάλασσας, Ποσειδώνα και είναι πράγματι το ίδιο όμορφο.
Το ξενοδοχείο – διαμερίσματα Αμφιτρίτη βρίσκεται σε μια ιδανική περιοχή εντός του οικισμού των Πεύκων.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 20 δωμάτια, 21 στούντιο και 4 διαμερίσματα.
Αριθμός ορόφων 3.


Οι οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν ένα ήρεμο καταφύγιο θα βρουν εδώ, στο ξενοδοχείο Αμφιτρίτη, έναν παράδεισο.

Hotel Amphitriti as is seen from plane  View of Pefkos beach


Με τη γοητευτική παραλία των Πεύκων και τις άφθονες ελληνικές ταβέρνες μόλις λίγα λεπτά μακριά, όλα τα απαραίτητα για ιδανικές διακοπές βρίσκονται γύρω από το ξενοδοχείο.
Βγαίνοντας στο μπαλκόνι το πρωί θα μαγευτείτε από τη γοητευτική θέα της Μεσογειακής θάλασσας ή με τα γύρω παραδοσιακό μικρά σπίτια, ενώ σας υπόσχονται ότι άλλη μια μέρα στο ξενοδοχείο μας θα είναι απολαυστική.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι πολύ αργά το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό με θέα τη θάλασσα, το γεύμα, το δείπνο ή ακόμα και ένα κοκτέιλ στο μπαρ της πισίνας μας.
Για τα μικρά παιδία υπάρχει δίπλα από την πισίνα των ενηλίκων μια ειδικά σχεδιασμένη πισίνα για παιδιά που περιβάλλεται από ξαπλώστρες και ομπρέλες δημιουργώντας ένα χαλαρό περιβάλλον κατάλληλο για οικογένειες.


Η οικογένειά μας αποτελείται από τον Αργύρη (πατέρας), την Κατερίνα (μητέρα) και τα 3 παιδιά Δήμητρα, Νίκος και Κυρά. Όλοι έχουν ένα ρόλο στην επιτυχημένη λειτουργία του οικογενειακό μας ξενοδοχείο.